Ízletes ételek hozzáadott zsiradék nélkül

Egészséges eledel készítése a forrólevegős fritőz használatával

A napi energiaszükséglet fenntartásához fontos a vitaminokban és az ásványi anyagokban gazdag táplálék fogyasztása. A forrólevegős fritőz beiktatása a konyhai tevékenységekbe nagymértékben megkönnyíti a háziasszonyok mindennapi feladatát.

A gépezet kiválóan alkalmas mindenféle húsételek, zöldségek és még a kelt tészták elkészítésére is. A modernkori gyártmányban elkészülő eledelek nem száradnak ki, zamatosak maradnak és a meleg pára alatt párolódó táplálék nem veszíti el az energikus életmód fenntartásához szükséges tápanyagokat.

A fehérjékben és rostokban gazdag ételek ugyanúgy elkészíthetőek a forrólevegős fritőzben, mint a hagyományos rántott hús vagy a sült krumpli. A gépezet üzembe helyezéséhez nem szükséges olaj vagy zsír használata, egyszerűen a meleg pár segítségével elkészülhetnek a legízletesebb fogások, így nem kell bajlódni a főzés utáni, órákig tartó szellőztetéssel a lakásban.

A forrólevegős fritőz 6 egymástól különböző program beállítással van ellátva, ami lecsökkenti a főzésre szánt időt.

Archívum

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás