Egészséges eledel készítése a forrólevegős fritőz használatával
A napi energiaszükséglet fenntartásához fontos a vitaminokban és az ásványi anyagokban gazdag táplálék fogyasztása. A forrólevegős fritőz beiktatása a konyhai tevékenységekbe nagymértékben megkönnyíti a háziasszonyok mindennapi feladatát.
A gépezet kiválóan alkalmas mindenféle húsételek, zöldségek és még a kelt tészták elkészítésére is. A modernkori gyártmányban elkészülő eledelek nem száradnak ki, zamatosak maradnak és a meleg pára alatt párolódó táplálék nem veszíti el az energikus életmód fenntartásához szükséges tápanyagokat.
A fehérjékben és rostokban gazdag ételek ugyanúgy elkészíthetőek a forrólevegős fritőzben, mint a hagyományos rántott hús vagy a sült krumpli. A gépezet üzembe helyezéséhez nem szükséges olaj vagy zsír használata, egyszerűen a meleg pár segítségével elkészülhetnek a legízletesebb fogások, így nem kell bajlódni a főzés utáni, órákig tartó szellőztetéssel a lakásban.
A forrólevegős fritőz 6 egymástól különböző program beállítással van ellátva, ami lecsökkenti a főzésre szánt időt.